Kerst vieren in ’t Noorderke. Alle feestdagen geopend!

 In Uncategorized

Naast onze gebruikelijke menukaart serveren wij ook:

4-gangen Kerstmenu   € 34,50 pp

Voorgerecht

Coquilles-roodlof-peen-gember.

Gegrilde coquilles op gekonfijte witlof met een saus van gember en peen.

 Tussengerecht

Paddestoelen-room-cognac-brood.

Romige bospaddestoelensoep met een scheutje cognac.

 Hoofdgerecht

 Hert-knolselderij-bramen.

Gegrilde Hertenbiefstuk op knolselderijpuree met bramenjus.

óf

Zeeduivel-ham-pastinaak-tomaat.

“Bonbon” van Zeeduivelfilet en gedroogde ham op

pastinaakpuree met rijke tomatensaus.

 Dessert

Strudel-appel-bosvruchten-steranijs-vanille.

Bosvruchtenstrudel met steranijs-ijs en vanillesaus.

Ons team van ’t Noorderke wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019.

Recent Posts