Informatie voor groepen:

Personeelsvereniging, de sportclub, businessmeetings, vrienden en vriendinnen,

Proeverijmenu 3-gangen
Voorgerecht:
Keur van diverse voorgerechtjes
Hoofdgerecht:
Diverse vis en vlees gerechten
Nagerecht:
Dessert du Chef

€ 28,50 per persoon.

Bourgondisch tafelen:
Diverse schalen met vis en vlees,
geserveerd met gebakken aardappelen, friet, groente, salade en diverse sauzen.

€ 21,95 per persoon

Evenementen en groepenkaart

Voorgerechten:
Tomatensoep van gegrilde Tomaat, met Chorizo en Parmesan. € 6,50
Tomatosoup with Chorizo and Parmesan.
Romige Mosterdsoep met uitgebakken Pancetta. € 6,50
Mustardsoup with fried Pancetta.
Div. broodsoorten met Kruidenboter, Tomaten tapenade en Pesto. € 6,95
Bread with Herb-butter, Tomato tapenade and Pesto.
Rundercarpaccio met Parmesan en Pijnboompitjes. € 10,95
Carpaccio, fillet of beef, with Parmesan and Pine seeds.
Knoflookgamba’s geserveerd met Stokbrood. € 9,50
Shrimps in Garlic-oil.
Vispalet van gerookte Zalm, Hollands Garnalen en gerookte Paling.€ 13,95
Fish Palette of smoked Salmon, Dutch Shrimps and smoked Eel.

Hoofdgerechten:
Juttersschotel, combinatie van diverse soorten vis € 22,95
Fishdish, with various types of Fish.
Sliptongen (3 stuks) in roomboter gebakken. € 24,95
Baked Sole in Butter
Gebakken Scholfilets met Remouladesaus. € 20,95
Baked Plaice-fillet with Remoulade sauce.
Frysk Black-Angus steak van de grill met kruidenboter. € 20,95
Grilled Beef steak with herb butter.
Spare ribs gemarineerd door onze “jongens” € 21,95
Spare ribs with BBQ and Garlic sauce.
Mixed grill van Varkenshaas, Angusburger, Kippendij en Ribs, € 21,95 met Knoflook- en Barbequesaus.
Mixed Grill, Pork, Angus burger, Chicken thigh, Ribs and sauces.
Argentijnse Rib-eye steak van de grill met Chimichurri. € 23,75
Grilled Rib-eye steak..
Vegetarische Wraps met champignons, spinazie en blauwe kaas. € 18,25
Wrap with Blue Cheese, Spinach, Mushrooms..

Kindermenu
Kipnuggets of Frikandel met frites, mayo en appelmoes. € 8,75

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, groente en salade.

Nagerechten:
Parfait naar de smaak van de ijsmeester met macarons. € 6,25
Dessert de Chef: diverse lekkernijen met slagroom. € 7,75
Dame Blanche: vanille-ijs met warme chocoladesaus. € 6,25
Helaas is het niet mogelijk om apart af te rekenen.
Heeft U een allergie? Geef het alstublieft aan bij onze bedienend medewerk(st)er

Meer informatie volg ons op Facebookpagina:
‘t Noorderke Harlingen en www.hetnoorderke.nl